Szolgáltatások

Szolár rendszerek tervezése-szerelése referenciákkal. Legutóbbi 2012.október ZBR pályázat keretében.
Családi házas központi fűtési kazánok átállítása más energiaforrásra.

Jelenleg speciális megállapodások alapján az alábbi split klíma készülékeket szereljük. A fenti típusokon kívül:AERMEC; L.G.; PANASONIC; Midea+;

A képen egy klíma scroll kompresszor felbontása látható.

 

Speciális járművek alkalmazása

 

2 személyes hovercraft

A fényképen a cég tulajdonát képező USA gyártmányú "SCAT" típusú - 2 személyes hovercraft látható a 2013-as decemberi - a Tisza Tó iszapján végzett munkánál.

Minden más jármű elsüllyedt a helyszínen. A jármű bármely talajon képes mozogni - földön - vízen - jégen - iszapon. Két személyes - elsődlegesen mentési célokra alkalmas. Személyautó utánfutóra van szerelve - percek alatt mozgósítható.

 

 

Árvizeknél stb. életmentő jármű. A magyar bürokráciánál nem tudják eldönteni,- hogyan kell levizsgáztatni. A katasztrófavédelemnél ezért nem alkalmazzák..

Hasonló ügy az u.n "ORC" gépek alkalmazása. A "Hírek." almenüben látható mozgó tükrök koncentrálják a napenergiát egy hűtő közeg forraló napkollektorba amely meghajt egy expander gépet - ami azután elektromos energiát állít elő a hő energiából. A módszerrel 2005-ben megnyertünk egy EU-GVOP-s pályázatot amit meg is valósítottunk. Ez volt Magyarországon az első "ORC" rendszerű energia termelő berendezés.