Cégünkröl

A cég alapítója - Kiss Tibor - 1989 -óta működik magán cég vezetőjeként - családi vállalkozás keretében - azóta többféle elnevezés alatt. Az előző cég KOM-ET... KFT néven működött. A fő tevékenység korábban is a hűtéstechnika - klímatechnika volt. Tervezés - kivitelezés - üzemeltetés. A 2003-as afrikai - nigériai munkák után alapította meg a jelenlegi vállalkozását.

Cégünk vezetője Kiss Tibor EUR ING Brüsszelben 2012.04.16. - án az Afrikai Energia Meetingen a Ghana-i energiaügyi miniszter speciális személyi asszisztensével.

Közben 2010 áprilisa - és 2011 augusztusa között a HKVSZ (Hűtő-Klíma Vállalkozások Szövetsége) Főtitkára is volt. A 264/2008.(XI.6.) Kormányrendelet szerint szakértői bizonyítvánnyal vállaljuk klíma (FL) és hőtermelő berendezések (FH) energetikai kötelező felülvizsgálatát is. Az eddigi - összesen 5 pályázat megnyerése bizonyítja eredményességünket.

A "BME"-en megszerzett "EU rendszerű energia auditor címmel jogosultságot szereztünk az épületek energetikai auditálására is. 2011.07- hótól pedig a 176/2008.(VI.30) Kormányrendelet - ben meghatározott "Energia Tanúsítvány" (TÉ) kiadására is. Vállaljuk tehát épületek energia auditálását is. Speciális területünk a fa pellet fűtések telepítése családi házas rendszereknél - kombinálva a napenergia hasznosítással. Jelenleg fejlesztés alatt ennek a rendszernek a kiterjesztése egyéb tüzelőanyagok használatához is (barnaszén). A pellet égőt utólag is fel tudjuk szerelni a családi házas korábbi kis teljesítményű 20-30 kW/ó melegvizes kazánokra kisebb átalakítással.